Kronprinsfamilien på ferie i Sommerdanmark: Se Marys skønne billeder

onsdag d. 8. august 2018 kl: 15. 30 Af: Nicklas Skyum Clausen

Kronprinsen, kronprinsessen og resten af familien har valgt den helt perfekte sommer til en rundtur i Danmark

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har valgt den helt rigtige sommer til at sejle familien rundt på en lille dannelsesrejse i kongeriget.

Familien har siden fredag sejlet rundt i de danske farvande på kongeskibet Dannebrog.

Veteran: Royal støtte betyder ekstremt meget

Turen har brugt familien forbi Aarhus, Samsø, på rundtur i det sydfynske øhav og Lolland.

Undervejs har kronprinsessen haft kameraet fremme, og knipset en række skønne billeder af familien på tur:

Øjebliksbilleder fra Kronprinsfamiliens uofficielle sejlads med Kongeskibet Dannebrog rundt i Danmark. På turens første dage besøgte Kronprinsfamilien blandt andet Moesgaard Museum og kunstmuseet ARoS i Aarhus, besteg Samsøs højeste punkt, så nærmere på kanaler gravet af vikinger og var på øhop på de sydfynske øer. ▶️ Billede 1: D.K.H. Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine på toppen af Ballebjerg, der er Samsøs højeste punkt. ▶️ Billede 2: Øjeblik fra sejladsen mellem København og Aarhus. ▶️ Billede 3: Kongeskibet Dannebrog set fra Lyø, som Kronprinsfamilien besøgte under deres øhop i det sydfynske øhav. ▶️ Billede 4: Prins Vincent og Prinsesse Josephine på vej under Svendborgsundbroen. ▶️ Billede 5: Prins Vincent ser mod Tåsinge. 📸 H.K.H. Kronprinsessen ©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on


På turens første dage besøgte Kronprinsfamilien blandt andet Moesgaard Museum og kunstmuseet ARoS i Aarhus, besteg Samsøs højeste punkt, så nærmere på kanaler gravet af vikinger og var på øhop på de sydfynske øer.

Buen spændt: Kronprinsen skyder med veteraner

Hele familien på safari

På Lolland var den royale familie en tur i Knuthenborg Safaripark, hvor de fik en hyggelig familiedag med giraffer, fossiljagt og lemurer:

Fra fredag aften til i dag har Kronprinsfamilien været på uofficiel sejlads med Kongeskibet Dannebrog rundt i Danmark. I går så Kronprinsfamilien både på giraffer og kattaer i Knuthenborg Safaripark, som var turens sidste besøg. ▶️ Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark med mere end 1.000 fritgående vilde dyr. Her er H.K.H. Kronprinsessen på besøg i Parkens Afrika-del. ▶️ H.K.H. Kronprinsen i safariparkens Dinosaurskov. ▶️ D.K.H. Prins Christian og Prins Vincent leder efter fossiler i Dinusauerskoven. ▶️ H.K.H. Prinsesse Isabella på besøg i Parkens lemurskov, hvor kattaen holder til. ▶️ H.K.H. Prins Vincent med en model af en tyrannosaurus rex. ▶️ H.K.H. Prinsesse Josephine med en katta. 📸 H.K.H. Kronprinsessen ©️

A post shared by DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu