Kronprinsparret hædrer designer og podcast-producent

tirsdag d. 21. november 2017 kl: 17. 17 Af: Ritzau Fokus

Producenterne fra Third Ear og beklædningsdesigneren Cecilie Bahnsen modtager årets Stjernedryspriser.

Siden 2005 har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary uddelt Kronprinsparret Priser for at synliggøre og anerkende ekstraordinære præstationer inden for dansk kultur og socialt arbejde.

Hvert år uddeler kronprinsparret sine to Stjernedryspriser til yngre danske kunstnere med særligt talent.

I år går Stjernedryspriserne til producenterne bag podcasten Third Ear, Tim Hinman og Krister Moltzen, samt beklædningsdesigneren Cecilie Bahnsen.

Nyskabende lydproduktioner

Det annoncerer Bikubenfonden, som indstiftede prisuddelingen som en bryllupsgave til kronprinsparret, i en pressemeddelelse.

Hele Danmark støtter op om fejringen af kronprinsens halve århundrede

Third Ear modtager Kronprinsparrets Stjernedryspris for sin nyskabende og medrivende lydproduktioner, lyder begrundelsen blandt andet.

– De har formået at genoplive radiomontagen og gjort formatet tilgængeligt for et bredt publikum ved at skabe enestående, personlige og tankevækkende fortællinger, skriver Bikubenfonden.

Kronprinsparret hædrer designer

Beklædningsdesigneren Cecilie Bahnsen får den fornemme hæder for sine kollektioner, som blandt andet har et ultrafeminint udtryk blandet med styrke og intensitet.

– Hendes design udtrykker en klar forståelse for struktur, teknik og den enkelte detaljes samspil med helheden, lyder begrundelsen blandt andet fra Bikubenfonden.

Uddeler også social pris

Foruden de to Stjernedryspriser, hvor der følger 50.000 kroner med, bliver der på aftenen også uddelt Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris.

Så nåede vores allesammens kronprins i mål

Kronprinsparrets Priser uddeles i Jysk Musikteater i Silkeborg lørdag den 25. november.

Prisuddelingen sendes direkte på DR1 klokken 21.00 med Stéphanie Surrugue og Kåre Quist som aftenens værter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu