Kronprinsparret hylder Kygo

fredag d. 9. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den norske DJ og producer Kygos musik har vakt stor begejstring hjemme hos det norske kronprinspar.

Den norske DJ og producer Kygos musik har vakt stor begejstring hjemme hos det norske kronprinspar. Foto: Scott Roth/SCOTT ROTH/INVISION/AP

Det norske kronprinspar mødte stjernefrøet Kygo på deres besøg i USA.

I øjeblikket er den 24-årige norske stjerneproducer Kygo på turné i USA, og torsdag eftermiddag mødte han det norske kronprinspar, som er på officielt besøg i staterne. Her kunne kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit afsløre, at de er store fans af den unge nordmands moderne musik.

Se det søde billede: Kronprinspar på cykeltur

– Jeg synes det er rigtig god musik. Det er for alle aldre. Og det er imponerende at se, hvad han har opnået, og hvad der sker i kølvandet på det. Andre artister får mere opmærksomhed og flere muligheder, fordi Kygo har været en succes, siger kronprins Haakon til den norske avis Dagbladet.

Mette-Marit fan af Kygo

Også kronprinsesse Mette-Marit er stor fan af den 24-årige musiker, der på kort tid er blevet en anerkendt superstjerne og netop har fået en plads på den eftertragtede Billboard Hot 100-liste. I december sidste år var kronprinsessen til hans koncert, og skrev efterfølgende på Twitter, at oplevelsen havde været “magisk”.

– Han er en rigtig god repræsentant for Norge. Han går op i at tale om, at han er norsk, og vise hvor fantastisk Norge er. Det er rigtig godt at se. En skøn ung mand, udtaler kronprinsesse Mette-Marit til Dagbladet.

Til det norske nyhedsbureau NTB siger det norske kronprinspar, at de nyder musikken, og at de blandt andet har hørt det sammen med deres børn, som også er glade for det, skriver NRK.

Kronprinsesse: Bøger og fantasi har gjort mig klogere

Se Mette-Marits tweet her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu