Kropsalder på 53: 38-årig sanger vil løbe halvmaraton

søndag d. 6. august 2017 kl: 17. 20 Af: Ritzau Fokus
Julie Berthelsen
Sangerinde Julie Berthelsen har taget kampen op med sin dårlige form. Foto: Sophia Juliane Lydolph / SCANPIX

Sangerinden Julie Berthelsen har besluttet at løbe halvmaraton allerede den 17. september.

Den danske sangerinde, radiovært og blogger Julie Berthelsen har besluttet sig for at deltage i et halvmaraton i København i midten af september.

Det fortæller hun i et indlæg på sin blog, julieberthelsen.com.

Julie Berthelsen: -Slut med at have dårlig samvittighed som mor

– Jeg er begyndt stille og roligt at stole på, at jeg formentlig kan gennemføre den halvmaraton – men også kun næsten. Jeg er bange, uden tvivl. Jeg ville være dum, hvis jeg ikke frygtede den en smule eller viste den respekt, skriver Julie Berthelsen i blogindlægget.

Sangers krop er gammel

Derfor har sangerinden med de grønlandske rødder allieret sig med en personlig træner, og efter flere test af krop og iltoptagelse stod det klart, at den 38-årige blogger foruden en vægt på 89 kilo havde en kropslig alder på 53 år.

– Jeg fik den der tanke om, at det skal sgu bare være løgn. Det kan godt være, jeg aldrig får min kropslige alder ned på 38 år. Men alt, der kommer tættere på end det, den er på målingen nu, er en sejr for mig, skriver Julie Berthelsen i indlægget.

Julie Berthelsens jul: Forvandler hjemmet midt om natten

Julie Berthelsen fortæller, at hun træner 45 til 90 minutter om dagen og har anskaffet sig både pulsbælte og -ur. Vægten er nu på 87 kilo, og bloggeren fortæller, at hun allerede kan mærke store fremskridt.

Læs hele blogindlægget her: http://julieberthelsen.com/2017/08/01/cph-12-ja-skal-jeg/

Del din kommentar

Forsiden lige nu