Krydsforhøret er slut

onsdag d. 16. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Gavin Arvizos afhøring i Michael Jackson retssagen er slut. Et fire dages krydsforhør af drengen der har lagt sag an mod Jackson, Gavin Arvizo, er endelig slut. Anklageren prøvede at slutte det til deres fordel. Da Gavin sidste dag kom med nogle kontroversielle og selvmodsigende udtalelser, havde anklageren tydeligt alt klar til dagens afslutning.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Gavin fortalte, at grunden til han havde sagt til en lærer at Michael ikke havde misbrugt ham eller rørt ham var, at han var bange for, at alle de andre elever på skolen ville drille ham. Han udtalte, at da han kom tilbage fra sit sidste ophold på Neverland Ranch begyndte andre børn at drille ham med, at Michael havde voldtaget ham. Alle drillede ham, og han ville ikke have at nogen skulle tro, at Michael virkelig havde gjort de ting, som de drillede ham med. Han fortalte også, at han ikke længere rigtig bryder sig om Michael. Engang mente han, at han var den sejeste i verden, og kaldte ham endda for Daddy Michael, men nu bryder han sig ikke om ham længere.

Da han blev spurgt om hvorfor de ikke gjorde modstand over at blive holdt tilbage på Neverland Ranch mod deres vilje, udtalte Gavin, at han oplevede Neverland Ranch som et nyt Disneyland, og at han havde det sjovt. Det var kun moderen der var blevet lidt nervøs over det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu