Kunis & Kutcher jubler: Venter deres andet barn

torsdag d. 16. juni 2016 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Hollywood-parret Mila Kunis og Ashton Kutcher skal have barn nummer to.

Amorinerne var i luften, da Mila Kunis og Ashton Kutcher mødte hinanden for første gang i slutningen af 90’erne under indspilningen af tv-serien “Dengang i 70’erne”.

Mødet mellem de to stjerner var starten på en kærlighedshistorie, der for alvor blomstrede i 2012, da Ashton Kutcher blev skilt fra sin ekskone Demi Moore. Siden da har romantikken mellem de to skuespillere taget fart, og nu afslører parret, at de skal have barn nummer to.

Han var "kuvøseguf" for superhotte Demi Moore - i dag fylder han selv 40 år

Det bekræfter en repræsentant for 32-årige Mila Kunis over for det amerikanske medie E! News.

Første barn for 20 måneder siden

Forældreskabet er dog ikke helt ukendt for skuespillerparret, der for 20 måneder siden kunne byde deres første barn, datteren Wyatt Isabelle, velkommen til verden.

Rollen som henholdsvis mor og far skræmmer da heller ikke kendisserne, og i oktober fortalte Mila Kunis til magasinet Business Insider, at hendes tankegang har ændret sig, efter hun fødte sit første barn.

– Alt er anderledes. Lige fra at man kan være glad, selv om man kun har sovet seks timer, til ideen om, at man har ansvaret for det her lille, fantastiske og levende menneske, som man ikke kan forstå er ens eget barn, fortalte Mila Kunis til Business Insider.

Ashton Kutcher og Mila Kunis blev kærester i 2012, og tre år senere blev de gift ved en privat ceremoni.

Hollywood-par afslører: Det skal vores baby hedde

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu