Kutcher ikke god nok

mandag d. 24. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Måske er Ashton Kutchers evner som skuespiller ikke gode nok. Han skulle have spillet sammen med den smukke Kirsten Dunst i Cameron Crowe’s film Elizabethtown, men Kutcher udtaler nu, at han ikke er med mere. Han siger selv det er fordi, Crowe rykkede indspilningerne til filmen fra januar til foråret, og det har Kutcher ikke tid til. Men insidere udtaler, at det var på grund af Kutchers skuespillertalenter at han ikke er med mere.

Dansk prinsesse blev dronning i udlandet

Når de læste op fra manuskriptet gik det simpelthen ikke godt nok, den ene gang var værre end den næste. Cameron skulle endda have udskudt indspilningerne fordi han håbede, at det ville blive lidt bedre, når Kutcher fik øvet noget mere, men det gjorde det bare ikke. På et tidspunkt spurgte Cameron endda Kutcher om, om han ikke skulle tage skuespillertimer. De endte så med, at de sammen besluttede, at Kutcher ikke skulle være med i filmen.

Men det vides stadig ikke præcis hvad der foregik mellem Kutcher og Crowe, for der er ingen der vil udtale sig om sagen, og Kutchers talsmand besvarer ingen opkald. Vi kender Ashton Kutcher for roller i Dude, Where’s My Car? og That ’70s Show.

Del din kommentar

Forsiden lige nu