Kvæg i krig

onsdag d. 13. juni 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Oscarvinderen Nicole Kidman er uforvarende havnet midt i en kontrovers, der handler om hendes kommende film, Australia, som instrueres af Baz Luhrman, og hvor hun spiller sammen med Hugh Jackman. Det skyldes en scene i filmen, som involverer en flok kvæg, der går amok midt i en lille by.

Filmen foregår lige inden Anden Verdenskrig, og i en af scenerne er der som sagt en flok kvæg, der går amok og ødelægger et monument i byen, der er rejst til minde om de faldne i Første Verdenskrig. Men selv om det ægte monument selvfølgelig ikke bliver ødelagt, var det alligevel for meget for en af filmens statister, som selv er gammel soldat.

Det nørder Carl Emil Petersen med

Da han så, hvordan nogle af de medvirkende kravlede rundt på modellen af det gamle krigsmonument, blev han vred og truede med at gå sin vej, hvis ikke instruktøren ændrede manuskriptet. Han kontaktede også en lokal forening for Vietnamveteraner og opfordrede dem til at hjælpe ham med at bekæmpe planerne om at bruge det gamle monument på så skammelig en måde. Fra filmholdets side forlyder det, at det ikke var meningen, nogen skulle gøre skade på monumentet, og den optagelse vil ikke blive brugt i den færdige film.

Del din kommentar

Forsiden lige nu