Kvinde laver kat om til taske

søndag d. 25. september 2016 kl: 21. 00 Af: Louise Bennetzen

Det har skabt vrede på en online auktionsside, efter en kvinde prøver at sælge en taske hun har lavet ud af en kat.

Det er de færreste af os, der samler døde dyr op fra vejen. Men det gjorde en kvinde fra New Zealand, da hun tilfældigvis kom forbi en død kat, der var blevet kørt ned. I stedet for at begrave den uheldige pelsklump tog hun den med hjælp, for at lave den om til en taske. Resultatet prøver hun nu at sælge på en online auktion, og det har skabt meget røre i andedammen. Det skriver det engelske medie Metro.

– Enestående kattetaske. En meget stilet håndtaske til pigen, der har alting. En enestående taske, der vil give dig opmærksomhed, hvor end du er, skriver Claire Hobbs fra Christchurch i New Zealand på auktions siden, og fortsætter:

– Den er ikke for de blødsødne, men den her taske vil holde i årevis, så længe du passer på den.

Disse ti kendte har fået dyr opkaldt efter sig

“Hvad med kæledyr?”

Sådan lyder det, når Claire Hobbs  prøver at sælge sin højst usædvanlige kreation for 1400 New Zealandske dollar, hvilket svare til den nette sum af 6800 kroner. Kvinden, der udstopper dyr, insisterer på, at katten ikke har lidt skade i processen. Den var allerede død, da hun fandt den. Taske har, som forventet, skabt delte meninger. Hvor nogle elsker den, ser andre den som dyremishandling. Og det er især dyreelskere, der er oppe i det røde felt, selvom Hobbs høfligt minder dem om, at der ingen forskel er på tasken og en læderjakke. En pointe der er solid.

– Jeg håber du bliver lavet om til en taske, skrev en forarget dyreelsker.

– Det her er sygt! Jeg elsker dyr og du krænker dem! Skrev en anden.

Men Hobbs har også modtaget mange positive kommentarer, og nysgerrige spørgsmål.

– Den er smuk, jeg ønsker jeg havde nok penge til at købe den, skrev en fan.

Kendt fotograf nikket til døde af giraf

– Hvem har lukket katten ud af sækken? Jokede en i kommentarerne.

Der var endda en, der gerne ville vide om Hobbs var villig til at lave hendes kæledyr om til tasker. Men trods den økonomiske gevinst takkede Hobbs nej. Så til alle jer, der lige håbede på, at få jeres lille skat konverteret til en taske eller et par sko efter dens død, bliver desværre nødt til at finde en anden løsning.

Del din kommentar

Forsiden lige nu