Kvindelig komiker: Skræmt efter kropshetz

lørdag d. 17. oktober 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Amy Schumer vil ikke defineres af sin vægt.

Amy Schumer vil ikke defineres af sin vægt. Foto: Dan Steinberg/INVISION FOR THE TELEVISION ACADEMY

Komik-kometen Amy Schumer havde lyst til at droppe sine optrædener, efter kommentarer om hendes krop.

Med raketfart har den kvindelige komiker Amy Schumer indtaget verdens største comedy-scener med sine sjove jokes, beskidte humor og sin spiddende satiriske tilgang.

Millionerne ruller ind: Amy Schumer indtager prestigefyldt liste

Men bag det store succes-smil kæmper den 34-årige skuespillerinde og komik-komet med at håndtere omverdenens konstante snak om hendes vægt. Faktisk har de hårde ord været så slemme for Schumer, at hun har været skræmt over at skulle optræde.

Ville ikke på scenen

– Nogle aftener har jeg slet ikke haft lyst til at gå på scenen, fordi jeg ikke har kunnet finde noget at være tilpas i. Jeg kan ikke optræde som den bedste udgave af mig selv, hvis ikke jeg føler mig selvsikker, sagde “Trainwreck”-skuespillerinden åbenhjertigt i fredagens udgave af The Today Show.

– Det er meget følelsesladet for mig. Det har været en kamp for mig hele livet, og det er kun blevet forstærket af at være en del af underholdningsbranchen. Nogle gange har jeg bare haft lyst til at kaste håndklædet i ringen og helt opgive at lave standup nogle aftener, fortalte den Emmy-vindende “Inside Amy Schumer”-stjerne.

vil ikke defineres af vægt

Schumer har tidligere langet ud efter Hollywoods åleslanke kropsideal og understreget, at hun ikke vil defineres af sin vægt.

– Jeg har selv ret til at sige, om jeg er smuk. Det skal andre ikke bestemme, jeg definerer mig selv. Jeg er ikke min vægt – jeg er mig selv, sagde Schumer på kvindekonferencen Gloria Awards and Gala tilbage i maj.

Se billederne: Komiker indlagt efter romantisk middag

I øjeblikket arbejder Schumer på et manuskript sammen med, hvad hun kalder sin “komiske soulmate”, den Oscar-vindende filmdarling Jennifer Lawrence.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu