Kvinder er bedst til at pleje venskaber

søndag d. 17. april 2016 kl: 15. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Kvinder er bedst til at pleje venskaber. Foto: Colourbox

Kvinder er bedst til at pleje venskaber. Foto: Colourbox

En ny undersøgelser viser, at det er kvinderne, der er bedst til at pleje deres venskaber

Uanset om man er mand eller kvinde, kan de fleste danskere nok godt nikke genkendende til, at nye venskaber med tiden kommer til, mens gamle forliser. Og så er der dem, der bare varer ved og ved. De langvarige venskaber, der følger en igennem livet og tykt og tyndt.

Og dem er kvinder langt bedre til at pleje end mændene, afslører både mænd og kvinder i en helt ny undersøgelse, som YouGov har lavet for smykkefirmaet Pandora blandt 1.514 danskere. Faktisk er det hele 80 procent af kvinderne og 61 procent af mændene, der mener, at kvinder er bedst til at pleje venskaberne.

En er syg, en anden skal lave ny serie: Det laver Venner-stjernerne i dag

– For mig er det lidt overraskende. Men jeg holder også meget af mine veninder og forsøger at prioritere dem så meget som muligt i en travl hverdag, siger Helen Rosenkjær Koppel Jensen, Nordic PR og Marketing Director hos Pandora i en pressemeddelelse.

Danmarks første kassecykelløb

Derfor sætter smykkefirmaet fokus på kvinders venskaber i et kassecykelløb i København den 8. maj.

En af deltagerne er Julia Lahme:

– Jeg har 16 veninder. Og hvis jeg kunne, tog jeg dem alle med. Jeg vil hylde dem alle, siger hun.

"Venner"-stjerne i livsfare: Indlagt akut

Hendes veninder betyder meget for hende. Det er dem, Julia Lahme længer sig op af i mange af livets store og små situationer. Det er dem, hun griner og græder med, og det er også dem, hun kan regne med. Altid.

– Ofte føler jeg faktisk også, at mine bærer mig igennem livet. Jeg er uendeligt priviligeret og taknemmelig over de kvinder, jeg har i mit liv, siger hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu