Kygo: Kan godt drømme om at rejse væk

lørdag d. 28. maj 2016 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

På splitsekunder blev han verdenskendt med hits som Firestone og Stole The Show. Alligevel drømmer Kygo om igen at tage den med ro og bare rejse.

Den 24-årige superstjerne Kygo med det borgerlige navn Kyrre Gørvell-Dahll er lige nu aktuel med sin første plade Cloud Nine. For blot to år siden var der nærmest ingen, der kendte ham. I dag er hans musik blevet streamet mere end en milliard gange på Spotify.

– Det hele føles lidt uvirkeligt. Det er gået meget stærkt. Og det føles lidt som om, det er meget længere tid end to år siden, at jeg var på vej til min første store koncert i Paris, siger Kygo til Coca-Cola Journey.

Drømte om at spille musik

Han drømte ofte om at spille musik foran tusinder af mennesker, når han sad i hjemmet i Bergen og kiggede ud over Nordsøen fra sit hus, men han var ikke i stand til at tænke tanken til ende.

Sådan har du aldrig hørt Kygos "Stay"

I dag flyver han verden rundt for at spille koncerter – men han oplever ikke nær så meget nu, som han gjorde, da han rejste rundt i Australien, Sydamerika eller Asien med sin rygsæk:

– Jeg har rejst meget som backpacker. Det kan jeg ikke rigtig i dag, når jeg rejser, fordi der hele tiden sker noget. Derfor vil jeg helt sikkert også ud og backpacke igen på et tidspunkt, siger han til Coca-Cola Journey.

Ude godt – men hjemme bedst

Men udlængslen er dog ikke større end, at ude er godt, men hjemme trods alt bedst.

Kronprinsparret hylder Kygo

– Jeg nyder det, når jeg er hjemme i Bergen. Og laver musik som i gamle dage. Og kan gå i træningscentret og bare være mig selv. Se venner. Og bruge tid med min kæreste. Jeg er vild med det helt normale liv. På turné er livet alt andet end normalt. Der sker altid noget. Så er du i gang med det ene, så med det andet. Så skal du til det ene hotel efter det andet. Så er der lydprøver og så koncert. Og så en koncert mere. Nogle gange har jeg været af sted i en hel måned, og så savner jeg virkelig at være hjemme, siger han.

Debutpladen Cloud Nine indeholder blandt andet de store hits Stay og Stole The Show.

Del din kommentar

Forsiden lige nu