Kylie kan godt tage den med ro

onsdag d. 20. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kylie Minogue kan godt tage den med ro, for Angelina Jolie er ikke ude efter en fast kæreste. Sidste måned gik der ryget om, at Kylie skulle passe på, for Jolie og Kylies franske elsker Olivier Martinez havde det rigtig hyggeligt sammen.

Ny forlovelse: Nu er der endnu et kongeligt bryllup på vej

Men Jolie er ikke ude på noget. ” Jeg har ikke haft sex i lang tid, og lige nu er det ikke den slags kærlighed jeg leder efter. &Aelig;gteskab er ikke min kop te. Jeg stoler ikke på varigheden i et forhold,” udtaler Jolie til The Sun.

Harry Potter-forfatter bekræfter vigtig fanteori

Jolie var til premieren på Tomb Raider: The Cradle of Life i London. Flere børn ankom klædt ud som Lara Croft junior. “De er så søde, og det er godt at vide, at hvis jeg træder fra, så vil der altid være

Del din kommentar

Forsiden lige nu