Kylie Minogue vred: -Min kæreste er ikke legetøj

onsdag d. 9. december 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Kylie Minogue vil gerne have, at hendes forhold il yngre mænd bliver behandlet med respekt.

Kylie Minogue vil gerne have, at hendes forhold il yngre mænd bliver behandlet med respekt. Foto: BONNERUP CLAUS/Polfoto

Det gør sangerinden Kylie Minogue vred, at folk kalder hendes yngre kæreste for “toyboy”.

Det er ikke første gang i verdenshistorien, at en moden kvinde har fundet lykken med en langt yngre mand, men alligevel må sangerinden Kylie Minogue lægge øre til lidt af hvert, når talen falder på hendes valg af partner.

Medier: Kylie Minogue kommer til Danmark

Det skriver Bang Showbiz.

“Spinning Around”-sangerinden, der er født i 1968 og har rundet de 47 år, er nemlig sammen med den 28-årige skuespiller Joshua Sasse, og det har fået flere til at kalde ham for hendes “toyboy”, der bedst kan oversættes som et stykke legetøj.

– Det er nedværdigende for os begge to. Jeg vil gerne atombombe det ord. Men vi lader det ikke påvirke os, for det er ikke sådan, det er med os. Men for guds skyld, hvor ville jeg gerne have, at det ord ikke fandtes længere, siger sangerinden.

Andre succesfulde kvinder som Madonna, Demi Moore, Jennifer Lopez – og her hjemme Ibi Makienok – har også set lyset i langt yngre mænd, og ifølge Kylie Minogue skal man huske at tænke på, hvor mange af de forhold, der går godt.

Aggressiv kamp om navnet "Kylie"

– Tænk på, hvor mange succesfulde forhold, der er på den måde. Det er tilfældigt, hvem man møder og forelsker sig i, men hvis du har en, der elsker dig, og du føler, at dit liv er bedre, fordi I er sammen… Jeg er meget glad, siger hun.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu