L.O.C. er ængstelig over at skulle være far

søndag d. 11. september 2016 kl: 6. 58 Af: Ritzau Fokus
190712-l-o-c-foto-elo-christoffersen
- Jeg er ængstelig og lykkelig på samme tid, røber den vordende far. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Som førstegangsfar er det mange tanker, der går gennem hovedet. Også selv om man er berømt musiker.

Den søde ventetid er så småt ved at rende ud for kendisparret L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller. Inden september er slut, skal parret nemlig være forældre til en søn.

Det er deres første barn, og derfor ved ingen af parterne, hvad der helt præcis er i vente, men det betyder ikke, at den populære rapper ikke prøver at forberede sig på alt tænkeligt.

– Jeg prøver, ligesom med alt der foreligger af arbejde, at præparere mig så godt, at jeg bare skal møde op. Jeg gør mig ikke rigtig nogen idé om, hvordan det kommer til at fungere. Jeg glæder mig bare. Jeg er ængstelig og lykkelig på samme tid, røber den vordende far.

L.O.C. er blevet voksen: -Jeg har fået større respekt for scenen

På turné som far

Det er dog helt sikkert, at musikeren kommer til at spille sin efterårsturné med titlen som nybagt far.

Til oktober udgiver L.O.C., hvis borgerlige navn er Liam O’ Connor, nemlig sit tiende studiealbum, der bliver et opsamlingsalbum, hvor tre nye sange også bliver præsenteret. Albummet bliver hans måde at fejre sine femten år i musikbranchen, hvor festen bliver delt ud over fire koncerter rundt om i landet.

Og der er en helt bestemt grund til.

– Jeg kan jo ikke lade være med at lave musik, fortæller rapperen inden sin koncert til arrangementet The Voice ’16 i Tivoli.

– Både Christiane og jeg er drevet af vores arbejde, så vi forsøger at gå den gode balancegang. Den tror jeg vi skal forsøge at fortsætte med.

– Vi er jo begge mennesker, der ikke får noget at spise, hvis vi ikke arbejder for det, eller selv sætter det i gang. Så det er lidt en nødvendighed, griner rapperen med henvisning til Christiane Schaumburg-Müllers onlinemagasin ChriChri.

Skilt i 2015

Parret blev gift ved juletid i 2012, men valgte at gå hver til sit og blive skilt i sommeren 2015. Det kom derfor som en overraskelse for mange, da de to kendisser i maj fortalte, at de nu ventede deres første barn sammen. Christiane fortalte dog, at det hele tiden havde været planen for parret at blive forældre.

Med forberedelse og kærlighed kommer man langt i opdragelsen, men en ting er parret ikke helt sikre på endnu. Hvorvidt sønnen skal med ud i landet og overvære sin fars koncerter.

– Altså, jeg spiller jo meget højt, og der er ret meget bass og sådan noget. Så jeg er sgu ikke helt sikker, afslutter han med det velkendte grin.

Grøn afslører sidste musiknavn: Populær rapper på plakaten

Parret har desuden allerede fortalt, hvad sønnen skal hedde. Det bliver nemlig en lille Constantin, som kendisparret har termin med i september.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu