Læger vil have Sharon Stone under kniven

onsdag d. 31. juli 2013 kl: 10. 31 Af: Ritzau Fokus
 

Du kan ikke behandle sygdom med plastikoperationer, lyder det fra den stadig yderst hotte Hollywood-skuespillerinde. Foto: Colourbox

Sharon Stone: Jeg har en hjerneskade

Plastikkirurger er vilde efter at give skuespiller Sharon Stone et ansigtsløft.

Selvom man er Hollywood-skuespiller, sætter alderen alligevel sine spor. Rynker og hud, der hænger, er også hverdag for den 55-årige skuespillerinde Sharon Stone.

Men tilsyneladende er Sharon Stones hudfolder til større gene for lægerne end for skuespillerinden selv.

– Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange læger, der forsøger at sælge mig et ansigtsløft. Jeg er endda gået så langt, at jeg blev overtalt, men da jeg så billeder af mig selv, tænkte jeg “hvad har, de tænkt sig at løfte?”

– Ja, jeg har rynker, men helt ærligt – jeg tror, at som en del af aldringens kunst er der noget sexet i at have disse ufuldkommenheder. Det er sensuelt, fortæller skuespillerinden til magasinet New You.

Men selvom Sharon Stone ikke skal have sit ansigt under kniven, har hun intet imod plastikoperationer.

– Hvis du har ting, som du gerne vil have ændret, så skal du få det gjort med det samme. Jeg synes ikke, der er noget i vejen med plastikoperationer. Jeg synes, det er fantastisk.

Dagens fødselar: Sharon Stone

– Men jeg synes ikke, det er i orden, at mislede sig selv. Du kan ikke behandle sygdom med plastikoperationer, og derfor synes jeg, det ville være fantastisk, hvis der var kvalificerede terapeuter på lægernes kontorer, fortæller den tidligere model til magasinet.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu