Læs Go’ Morgen Danmark-værtens rørende brev til sønnen

lørdag d. 24. september 2016 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus

Mikkel Kryger er blevet far, og i et åbent brev på Instagram byder tv-værten sønnen Max velkommen til verden.

– Forelsk dig. Du vil blive såret, og jeg vil hade, når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindfold, hvis du tør.

Sådan lyder et af de mange rørende råd, Mikkel Kryger giver sin lille søn i et åbent brev, som han har delt på sin Instagram-profil.

Populært tv-program gør comeback: Får ny vært

I forsommeren blev “Go’ Morgen Danmark”-værten far for første gang, da kæresten, Mill Mynthe Rasmussen, fødte parrets lille søn, og i brevet på Instagram byder Kryger baby Max velkommen til verden.

– Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved, at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv – lige nu er den tanke ikke til at bære.

– Fejl. Dem lærer du af. Bliv aldrig for voksen. Leg, fjol og grin så meget, som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder, skriver tv-værten i Instagram-brevet til et billede, hvor lille Max ligger i en blå sparkedragt.

Lev i nuet

Kryger opfordrer også sønnike til at leve i nuet, respektere naturen og alle slags mennesker uanset religion og hudfarve og ikke tage velstand for givet.

Tv-værten anbefaler desuden sin lille søn at se EM-fodboldfinalen i 1992 igen og igen og igen, spise toast og høre Haddaways hit “What Is Love” for fuld smadder.

– Sæt ikke dit hår i spikes med gelé. Det er ikke pænt. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra “Beverly Hills” – det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) – så lær at elske dem, lyder det desuden fra den “Voice Junior”-aktuelle TV 2-vært, som også har et klart budskab til lille Max.

– Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Elsk! Kast dig ud i kærligheden!

Juletradition gentages for tredje gang

Læs hele det rørende brev her:

Jeg er blevet far! Og har skrevet et brev til min baby. Fra din far. Velkommen til verden, min dreng. Der er så meget jeg gerne vil fortælle dig og vise dig. Verden er så stor og du er så lille. Jeg vil beskytte dig fra alt, men ved at du på et tidspunkt i dit liv også skal klare dig selv – lige nu er den tanke ikke til at bære. Derfor har jeg lavet et par gode livsråd til dig. Træk vejret – nyd nuet. Omgiv dig med mennesker du elsker – brug din tid på dem der giver dig lige så meget tilbage som du giver dem. Forelsk dig. Du vil blive såret og jeg vil hade når det sker. Men du vil få det hele tilbage i tusindefold, hvis du tør. Respekter mennesker. Alle slags mennesker. Alle typer. Alle farver. Alle køn. Alle størrelser. Alle tykkelser. Spis toast – det smager bare super lækkert! Elsk! Kast dig ud i kærligheden. Bliv aldrig for voksen. Leg/ fjol/ grin/ så meget som hjertet begærer. Sjov og ballade har ingen alder. Fejl. Dem lærer du af. Sæt ikke dine hår i spikes med gele. Det er ikke pænt. Respekter naturen. Vi er gæster på jorden. Tag den ikke for givet. Hvis du får tykke ankler (ligesom far) – så lær at elske dem. Se EM finalen fra 1992 igen og igen og igen og….. Lyt til hvad andre siger og mener og respekter og accepter at ikke alle synes det samme og er enige med dig. Snak med piger – bare snak til dem. Det er helt ok. Ja, der findes ondskab og had i verden, men du skal kvæle den med kærlighed og godhed. Ja, det er okay, hvis du synes Pernille Højmark har en fremragende næse. Lad være med at prøve at barbere et ar i dit øjenbryn ligesom Dylan fra Beverly Hills – det kommer ikke til at se smart ud eller lige så fedt ud som hans. Dans! Tag ikke velstand for givet. Selvom folk griner af dig så hør endelig "what is love" med Haddaway på fuld tryk. Bland dig ikke i diskussioner med andre på sociale medier. Det er ok at græde til the notebook i den del, hvor de sidder der på værelset, musikken begynder og det så endelig går op for hende, at det er ham, men så efter et par minutter glemmer det igen. Husk på, at mor og far altid vil elske dig.

A photo posted by @mikkel.kryger on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu