Lamar får ikke flere chancer: Kardashian-søster vil skilles igen-igen

fredag d. 27. maj 2016 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
Khloé Kardashian har endnu engang søgt om skilsmisse fra Lamar Odom.
Khloé Kardashian har endnu engang søgt om skilsmisse fra Lamar Odom. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP
 

Skilsmissen mellem den tidligere NBA-stjerne Lamar Odom og Khloé Kardashian er tilbage på sporet.

Siden den tidligere NBA-stjerne Lamar Odom blev fundet bevidstløs på et bordel og efterfølgende indlagt på et hospital i livsfare, har rygterne svirret om, hvordan sygdomsforløbet mon ville påvirke den igangværende skilsmisse fra hans fraseparerede kone, realitystjernen Khloé Kardashian.

I et stykke tid så det også ud til, parret havde genfundet kærligheden til hinanden. Skilsmissen blev annulleret, og 31-årige Khloé Kardashian hastede til sin mands side for at støtte ham i den svære tid med genoptræning efter kollapset på et bordel i Nevada som resultat af en overdosis af både alkohol og stoffer.

Khloe Kardashian er gravid

Tilbage på sporet

Nu er det dog blevet afsløret, at skilsmissen mellem Lamar Odom og Khloé Kardashian er tilbage på sporet.

Ifølge det amerikanske medie E! News har den kendte Kardashian-søster endnu engang søgt om at komme ud af det ægteskab, som hun indgik i 2013. Med hjælp fra sin advokat Laura Wasser har Khloé Kardashian nemlig sendt en ny skilsmissebegæring til retten.

Khloe Kardashian er angiveligt gravid

I Hollywood er Lamar Odom og Khloé Kardashian ikke det eneste kendispar, som har valgt at kaste håndklædet i ringen efter kort tid. Senest er det kommet frem, at den amerikanske skuespiller Johnny Depp skal skilles fra Amber Heard efter blot 15 måneders ægteskab på baggrund af uforsonlige uoverensstemmelser.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu