Lars H.U.G. giver ekstra koncert

torsdag d. 10. september 2015 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Dagens fødselar: Lars H.U.G.

Der har været rift om billetterne til Lars H.U.G.s koncert i Koncertsalen i København. Nu annoncerer DR en ekstra koncert.

Lars H.U.G. giver til januar en 360 grader koncert i Koncertsalen i København. Og omkring 1.800 har allerede sikret sig billet. Det betyder, at der er udsolgt. Men nu får endnu flere muligheden for at opleve Lars H.U.G., oplyser DR.

– Det har været fantastisk, hver gang jeg har optrådt her. Men det er selvfølgelig noget helt særligt at være hovedattraktionen i Koncertsalen. Det er et spektakulært rum med en så fin akustik. Det er en stor ære at spille her, siger Lars H.U.G. forud for sin første koncert i eget navn i Koncertsalen.

Selve koncerten finder sted den 22. januar, mens ekstrakoncerten er fastsat til den 23. januar.

Lars H.U.G. overrasker: Duet med Oh Land

Lars H.U.G. har afløst 11 års stilhed med et nyt album “Ti sekunders stilhed”, der har fået flotte ord med på vejen af kritikerne. Det bragte også sangeren på turné rundt i landet denne sommer. Men koncerten i Koncertsalen bliver noget ganske særligt:

– Først var jeg i DR Koncerthuset som gæst og sang duet med Coco fra Quadron. En utrolig smuk oplevelse. Dernæst til Sound of Copenhagen sidste år med Peter Visti og Mayland, hvor vi opførte min nye sang New York i en skæv og groovy remixet udgave. Jeg glæder mig til selv at være tone-pilot og vært for en musikalsk rejse i de smukke omgivelser, slutter Lars H.U.G.

Del din kommentar

Forsiden lige nu