Metallica-fans får dårligt nyt fra Lars Ulrich

mandag d. 29. april 2013 kl: 16. 25 Af: Kendte.dk NY
 
Lars Ulrich som vi kender ham med sine to stortrommer og sveden dryppende. Foto: Wikipedia

Lars Ulrich som vi kender ham med sine to stortrommer og sveden dryppende. Foto: Wikipedia

 

Den danske trommeslager i det hårdtslående band Metallica, Lars Ulrich, skuffer sine mange fans med en udmelding om hvornår man kan forvente næste album klar fra supergruppens hånd.

Sidst vi hørte nyt fra Lars Ulrich og Metallica var tilbage i 2008 da de udkom med albummet ”Death Magnetic”. Hvis man da ikke lige medregner deres konceptalbum fra 2011, hvor de i et opsigtsvækkende samarbejde med rock-legenden Lou Reed udgav albummet ”Lulu”, så har de trofaste fans altså nu måtte vente i mere end 5 år på et nyt ”ægte” Metallica album.

Metallica kommer til Danmark næste år

Vi skal nok komme i gang

Lars Ulrich udtaler til Channel24 at han bestemt ikke regner med at de har noget nyt materiale klar til udgivelse før tidligst i 2015.

– Det tager noget tid for os at lave en plade, og vi har så travlt med så mange andre ting. Men vi skal nok komme i gang før eller siden, siger han til sydafrikanske Channel24.

Noget af det der især tager bandmedlemmernes tid er naturligvis deres mange koncertturnéer verden over, hvilket senest har bragt dem et smut til Sydafrika. Samtidig arbejder de også på at færdiggøre den længe ventede 3D-film ”Metallica Through the Never”.

Dårlig lyd i Boxen: Her er anmeldernes dom over Metallica

Utålmodige headbangers verden over må altså vente et par år mere på nyt fra mastodont metalbandet.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu