Lasnier slår Christoffer og Lukas Graham – og bliver overhældt med slim

tirsdag d. 15. marts 2016 kl: 12. 30 Af: Elo Christoffersen
 

Den danske stjerne Benjamin Lasnier løb med prisen som årets danske stjerne ved Nickelodeons gigantiske award-show, Kids’ Choice Awards, der blev afholdt i LA. Dermed henviste den unge stjerne både Christoffer og Lukas Graham til sekundære placeringer. Også Justin Bieber løb med en pris som årets internationale mandlige sanger. Som en særlige gestus blev Benjamin Lasnier overhældt med grøn slim.

Både Christoffer og Lukas Graham nyder  i øjeblikket nyder kæmpe succes i det store udland. Men de måtte natten til søndag dansk tid se sig slået af den unge stjerne Benjamin Lasnier, der løb med titlen som årets mest populære danske stjerne i Nickelodeons gigantiske prisuddelingsshow Kids’ Choice Awards.

Som en hyldest blev Benjamin Lasnier fejret med en helt særlig Nickelodeon-tradition: han blev overhældt med grøn slim.

Prisuddeling: Dansker vinder pris - men Lukas Graham tabte

Den blot 16-årige danske stjerne er på få år blevet et socialt medie-fænomen og har 5,2 millioner fans på Facebook og 1 million følgere på Instagram. Der har været fart på for den unge dansker, siden han postede sit første billede på Instagram for lidt over tre år siden. Bag sig har en DR dokumentar, sit eget tøjmærke, to musik-singler og nu også en Kids’ Choice Awards.

Justin Bieber slimet til igen

Justin Bieber tog ikke overraskende prisen for årets mandlige sanger og måtte derfor også en tur igennem det grønne slim, der kendetegner Kids’ Choice Award.

Ariana Grande vandt titlen som årets sangerinde, mens Adele modtog prisen for årets sanghit for sangen ”Hello”.

Kids’ Choice Awards er et af verdens største awardshows for børn og teenagere. Showet tiltrækker hvert år store verdensstjerner som Justin Bieber og David Beckham.

Christopher og Lukas Graham nomineret til børnenes Oscar

Fik du ikke set showet den 14. marts, kan du se med, når Nickelodeon genudsender den 15. marts kl. 17:00, 16. marts kl. 07:00 og 19. marts. kl. 16:01, hvor den danske vært og YouTube-stjerne Eiqu Miller tager dig med rundt på den orange løber og interviewer alle de store stjerner.

Se videoen øverst i artiklen, hvor Benjamin Lasnier bliver overhældt med grønt slim…

Del din kommentar

Forsiden lige nu