Lasse Rimmer overpisset af hjemløs

lørdag d. 10. oktober 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Lasse Rimmer er særligt kendt fra sin tid som vært på quiz-programmet Jeopardy!

Lasse Rimmer er særligt kendt fra sin tid som vært på quiz-programmet Jeopardy! Foto: LEKFELDT THOMAS/THOMAS LEKFELDT

Lasse Rimmer raser på Twitter, efter at en hjemløs mand tissede på ham ved Nørreport Station. Nu har han købt sin sidste “Hus Forbi”.

Lasse Rimmer er træt af pis – helt bogstavligt talt. Natten til lørdag lagde standupkomikeren og radioværten en række vrede tweets op, efter at han var blevet tisset på af en hjemløs mand ved Nørreport Station.

På trappen ned til togperronerne undrede Rimmer sig over, at det dryppede, men det var desværre ikke vanddråber, men derimod urin.

Kendis-komikers bryllup aflyst

– På vej ned ad trappen på Nørreport. Jeg forstår, ikke det pludselig støvregner. Opdager, at en ung Hus Forbi-sælger står og pisser over mig, skriver den rødglødende Rimmer.

Lasse Rimmer, der ellers svæver på en lyserød sky for tiden på grund af sit forhold til den 23-årige Line Hoffmeyer, råbte straks efter den tissetrængende avissælger, der dog ikke var synderligt angrende.

– Jeg kalder ham ud for det. “Hvad fanden laver du, din klamme nar!? Ham: “Jeg pisser”. Og det fortsætter han så med.

Har købt sin sidste hjemløseavis

Komikeren, der har spillet syrede karakterer som Pelle Klumpfeber i “Casper og Mandrilaftalen”, skriver derfor, at han har købt sin sidste hjemløseavis.

– Det er overhovedet ikke en rimelig reaktion, det ved jeg godt, men jeg har købt mit sidste Hus Forbi, tweeter Rimmer og fortsætter:

– Når du først har stået og pisset på andre og været ligeglad, så er jeg sådan set ligeglad med, hvor nederen dit liv i øvrigt er.

Lasse Rimmer afslutter dog mere fredsommeligt, da han undrer sig over, at han trods alt ikke er mere vred efter den ulækre urin-oplevelse.

– Jeg er egentlig overrasket over, at jeg ikke er vredere over at have en anden mands pis i håret. Og på mobilskærmen. Og mit tøj.

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu