Laura Christensen er perfekt uden filter

søndag d. 17. januar 2016 kl: 17. 00 Af: Elo Christoffersen
 

En ny film for Ford C-MAX med Laura Christensen i hovedrollen sætter fokus på brugen af sociale medier, og hvordan vi hver især er med til at iscenesætte vores liv bedst muligt over for venner og bekendte.

Filmen følger i hælene på Laura Christensen når hun er til børnefødselsdag, til møde på jobcentret, sidder fast i en bilkø og en del andre situationer, vi alle kender lidt for godt fra vores hverdag. Situationer, der står i skærende kontrast til det perfekte billede, der fremvises på de sociale medier. Det ønsker Ford at sætte fokus på.

Meningen med galskaben er selvfølgelig at udfordre den forestilling, vi alle har om hvor glamourøst de andres liv er, og tilføre det en mere ærlig vinkel. Krydret med en snert af ironi holder Laura forestillingen om det søde liv ud i strakt arm.

– Da vi lavede filmen talte vi om, at mit liv jo ikke adskiller sig fra alle andre forældres. Man vil jo gerne være den fede person, der har overskud til at bage bollerne, holde børnefødselsdagen og så i øvrigt også lige se super smart ud samtidig”, og fortsætter ”Faktum er bare, tror jeg, at det er de færreste, der har tid til det i hverdagen – og i øvrigt kan overskue det. Og sådan har alle forældre det jo; ja alle mennesker i det hele taget, siger Laura Christensen  i en pressemeddelelse.

Dansk filmpar fejrer tinbryllup

– Vores budskab er først og fremmest aktuelt og så handler det om værdier. Ford er et brand, der tør tale om andet end teknologi og hestekræfter”, siger Lene Dahlquist, pressechef hos Ford Danmark, og fortsætter ”Vores formål med branded content, er at skabe relevant indhold som vores målgruppe kan engagere sig i.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Filmen, som Ford har lavet i samarbejde med Laura Christensen og Mindshare, er en del af en kampagne, der skal udfordre vores holdninger om det perfekte familieliv under kampagnens hashtag #perfektudenfilter. Du kan se reklamefilmen øverst i artiklen.

Laura Christensen er bedst kendt for sine roller i tv-serierne Riget (som den fejlopererede Mona), Strisser på Samsø og især TAXA.

Del din kommentar

Forsiden lige nu