Lauryn Hill angreb Vatikanet

mandag d. 15. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I lørdags optrådte Lauryn Hill ved en julekoncert, hvor mange af Vatikanets kardinaler og biskopper var mødt op. Lauryn benyttede lejligheden til at fortælle, hvad hun egentlig mente om dem. De fleste af hendes direkte og provokerende kommentarer handlede om sexskandalen i USA, hvor en række præster har misbrugt børn. Denne sag har Vatikanet forsøgt at dysse ned og nægtet at forholde sig til.

“Jeg er ikke kommet for at fejre Kristi fødsel sammen med jer, men for at spørge jer om, hvorfor I ikke sørger over hans død”, lød således en af Lauryns indledende bemærkninger. “Gud har været vidne til korruption under hans lederskab og til udnyttelse og misbrug…af de gejstlige”, fortsatte hun. Til sidst bad hun publikum om at søge velsignelse hos Gud, i stedet for hos mennesker og fortalte, at hun ikke længere tror på Guds repræsentanter på jorden”.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

I stedet for at synge den sang, der stod i programmet, valgte Lauryn at synge en sang om social uretfærdighed. Alt i alt gjorde aftenens optræden, at det ikke er særligt sandsynligt, at Lauryn bliver inviteret med til koncerten igen til næste år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu