Lawrence udfrittet for frække afsløringer

lørdag d. 26. december 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Jennifer Lawrence muntrer sig både med mænd og fjolletobak.

Jennifer Lawrence muntrer sig både med mænd og fjolletobak. Foto: Abraham Caro Marin/AP

Det er ikke kun på filmlærredet, at skuespillerinden Jennifer Lawrence har kysset med Liam Hemsworth, røber hun.

Som en hvirvelvind har Jennifer Lawrence blæst både publikum og anmeldere omkuld med sit enestående talent og sin bramfri attitude.

Den 25-årige filmstjerne er ikke bange for at smide det umiddelbare image som pæn pige til fordel for sin brovtende sømandsfacon, og det udnyttede Andy Cohen fra “Watch What Happens Live” til at udfritte filmsilden.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Blandt andet adspurgte tv-værten skuespillerinden, om hun havde kissemisset med sine hotte medspillere fra “The Hunger Games”-universet, og her røbede Lawrence frække detaljer fra filmsettet.

– Liam Hemsworth og jeg er vokset op sammen, og han er total lækker. Hvad kan man gøre?, spurgte skuespillerinden retorisk ifølge E! News og afslørede samtidig, hvordan mundtøjet fungerer hos Hollywood-hugget Bradley Cooper.

– Han er en fantastisk kysser. Han bruger masser af tunge, lød det kortfattet, men alligevel ganske detaljeret fra den dårende filmdarling.

Også vild med fjolletobak

Det er ikke kun sin medspiller, at skuespillerinden har fjollet rundt med, for Lawrence er nemlig også ret vild med fjolletobak, afslører hun.

Filmstjernen har været nomineret til branchens fineste pris, Oscar-statuetten, hele tre gange og endda vundet en enkelt, men ville ikke sige om hun dulmede nederlaget fra “Winter’s Bone” og “American Hustle” eller fejrede sejren fra “Silver Linings Playbook” med et hiv hash.

– Min bror røg en bong inden en af Oscar-uddelingerne – jeg siger ikke hvilken – og jeg tog også et hvæs, røbede hun.

Her er verdens mest indtjenende skuespillerinder

Lawrence kan stadig ses i biograferne herhjemme i “The Hunger Games: Mockingjay – del 2”, og igen fra 25. december hvor dramaet “Joy” får dansk premiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu