Le Gammeltoft venter barn

mandag d. 16. maj 2016 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Le Gammeltoft venter sit andet barn. Foto: Facebook.

Le Gammeltoft venter sit andet barn. Foto: Facebook.

DJ’en Le Gammeltoft er gravid. Hun venter sit andet barn, skriver Eurowoman.dk.

I 2012 blev Le Gammeltoft mor for første gang, hvor datteren Fillipa kom til verden. Nu venter hun endnu en pige sammen med sin forlovede, Jesper Backer.

Radiovært solgte ud: Denne ting fik hun solgt for hurtigt

Le Gammeltoft har travlt med sit firma Heartbeats. Desuden er hun medejer af baren Bar O i København. 38-årige Le Gammeltoft har også købt hus med have på Amager, hvor hun bor med sin kæreste og far til hendes datter på tre år.

Kendt radiovært rasende på taxaselskab: -Farvel

Så der er nok at se til for Le Gammeltoft. Og hun glæder sig faktisk til graviditeten er overstået:

– Jeg savner virkelig en god brandert. Jeg er totalt i underskud. Jeg cravede kanel i min første graviditet, og jeg craver desværre alkohol i denne her. Jeg glæder mig så meget til at drikke, siger Le Gammeltoft til Eurowoman.dk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu