Kæresten om Kesslers boksning: -Det er enormt skræmmende

fredag d. 18. august 2017 kl: 11. 36 Af: Ritzau Fokus
Lea Hvidt
Bokseren Mikkel Kesslers kæreste, Lea Hvidt, er bange men også stolt af sin kæreste, når han går i ringen. Foto: Jeppe Michael Jensen/Scanpix (Arkivfoto)

Bokseren Mikkel Kesslers kæreste, Lea Hvidt, er bange men også stolt af sin kæreste, når han går i ringen.

I marts bekendtgjorde den danske boksestjerne Mikkel Kessler, at han gør comeback i bokseringen.

På ringsiden står Kesslers kæreste, Lea Hvidt, der er mor til hans to børn, og som nu igen skal betragte sin kæreste kaste sig ud i hårdføre boksekampe.

Gennem tiden er Lea Hvidt ofte blevet spurgt, hvordan hun har det med Mikkel Kesslers boksekarriere, men spørgsmålet er ikke så let at svare på.

Kessler og Tyson tørner sammen i Danmark

Det skriver den 28-årige forfatter og blogger i et nyt indlæg på bloggen leahvidt.dk.

– Når man står på sidelinjen, så er der både konsekvenser og en risiko, og det er kun ét farligt slag væk! Så derfor er mit første svar altid, at det har jeg det utrolig skidt med.

– Hvad nu hvis det hele vender, hvad nu hvis det er Mikkel, der ligger i kanvassen og ikke rejser sig igen, skriver Lea Hvidt, der kalder det “enormt skræmmende” at se sin kæreste bokse.

Bakker dette vanvid op

Alligevel er der noget, der får hende til at støtte sin kæreste og “bakke dette vanvid op”, som hun betegner det.

Hun kender nemlig ingen som Mikkel Kessler, der dedikerer sig så helhjertet til sin sport og til at være den bedste. Og det gør hende stolt.

Mesterbokser er tiltalt for svindel uden for ringen

– Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skulle tackle det, hvis jeg en dag skulle se frygten i øjnene. Og samtidig hvordan kan jeg holde en mand tilbage fra sine drømme og mål, som han har kæmpet så hårdt for hele sit liv, skriver Lea Hvidt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu