Popsanger truet med kniv

tirsdag d. 9. juli 2013 kl: 5. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden LeAnn Rimes havde det ikke let i skolen, hvor hendes spæde karriere allerede var i gang, og det fik nogle piger til at blive misundlige og mobbe hende. Foto: AP / POLFOTO

SE HER: De mest uheldige celebrity tøj-upsere!

LeAnn Rimes fortæller, at hun blev truet med kniv, da hun var kun 12 år gammel.

Det har ikke være nemt at være ung LeAnn Rimes.

Popsangeren, der har været gift med skuespiller Eddie Cibrian, fortæller, at hun frygtede for sit liv i skoletiden, da en anden elev tog en kniv med i skole og forsøgte at slå hende ihjel, fordi hun var jaloux på sangerindens succes. Det fortæller LeAnn Rimes til det amerikanske tv-program, Entertainment Tonight.

– Jeg blev mobbet, da jeg var barn. Mange piger kan blive virkelig onde i sjette klasse, siger den 30-årige sangerinde.

– Jeg optrådte omkring Dallas og Texas, hvor jeg boede. Min rektor ville putte ting på opslagstavlen, hvis jeg havde været i avisen, og der var en gruppe af piger, der ikke kunne lide det. En pige tog en kniv med i skole den sidste dag i sjette klasse og forsøgte at slå mig ihjel. Fantastisk. Så man kan sige, jeg blev mobbet lidt.

LeAnn Rimes deltog i sidste uge i et arrangement for anti-mobning, noget hun er meget engageret i.

Kendt sangerinde rystet efter flystyrt

Sangerinden er bedst kendt for sin coyntrymusik, men har også optrådt som skuespiller.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu