Legendarisk disco-gruppe spiller på Langelandsfestival

torsdag d. 30. marts 2017 kl: 13. 08 Af: Ritzau Fokus

De udenlandske hovednavne er på plads til årets Langelandsfestival.

Svensk pop fra Lisa Ekdahl, irsk soul fra Andrew Strong og amerikanske hitsange fra Michael Bolton og Earth Wind and Fire.

Det er en del af opskriften på Langelandsfestivalens program, når festivalen for 27. gang bliver holdt i slutningen af juli.

Dagens Fødselar: Michael Bolton

Disko- og funkgruppen Earth Wind and Fire huserede med megahits som “Boogie Wonderland” og “September” i 1970’erne og har på verdensplan solgt 90 millioner plader.

Bandet gik siden succesen i opløsning, men Al McKay, der er guitarist, sangskriver og et af de originale medlemmer i gruppen, genoptog musikken og de mange hits og har turneret verden over.

For 64-årige Michael Bolton var 1980’erne og 1990’erne de store årtier. Med singler som “How Am I Supposed To Love You” og “When A Man Loves A Woman” sang han sig ind i mange pigehjerter.

Danske navne

Også danske navne har fundet vej til plakaten. Medina, Gulddreng, Nik og Jay, Peter Belli, Burhan G samt Sussi og Leo er blot nogle af kunstnerne, der går på scenen.

Festivalen håber at kunne trække tusindvis af gæster i alle aldre til Langeland.

– Det er vores mål, at alle vores 25.000 festivalgæster får en stor oplevelse, og det er derfor en kæmpe fornøjelse, at vi i år kan byde velkommen til Langeland til en række internationale kunstnere med masser af hits i rygsækken og en kæmpe fanskare i Danmark, siger festivaldirektør Flemming Scheel.

Langelandsfestivalens scener har budt musikere velkommen siden 1991. Den varer fra 22. til 29. juli i år.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu