Legendarisk rockgruppe kommer til Danmark

tirsdag d. 15. december 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
AC/DC har stillet med et amputeret hold i 2015, men det forhindrede ikke folk i at strømme til, da sommerens koncert på Dyrskuepladsen i Roskilde blev udsolgt på to timer.

AC/DC har stillet med et amputeret hold i 2015, men det forhindrede ikke folk i at strømme til, da sommerens koncert på Dyrskuepladsen i Roskilde blev udsolgt på to timer. Foto: Winslow Townson/WINSLOW TOWNSON/INVISION/AP

Det ikoniske rockband AC/DC spiller i Århus til sommer som en del af deres “Rock or Bust”-turné.

Rockdinosaurerne fra AC/DC lægger vejen forbi Århus den 12. juni på deres europæiske turné i 2016. Det er en del af deres “Rock or Bust”-turné, som har navn efter australiernes 17. studiealbum, der udkom i 2014.

Efter 38 år: Bassist forlader legendarisk rockband

De europæiske datoer er blevet afsløret i dag, og de kommer i kølvandet på en række amerikanske koncerter, der allerede er blevet offentliggjort.

De aldrende australiere har ellers haft et travlt år, hvor de headlinede Coachella-festivalen og spillede 28 shows i Europa, 14 shows i Nordamerika og 11 i Australien og New Zealand.

Men der er stadigvæk torden i stemmen på den 68-årige forsanger, Brian Johnson, og guitaristen Angus Young kan endnu passe den ikoniske skoleuniform.

Udskiftninger i bandet

Til gengæld har turnéen i 2015 været uden den sædvanlige trommeslager Phil Rudd, der har siddet i 8 måneders husarrest for dødstrusler og besiddelse af stoffer, mens guitaristen Malcolm Young har ladet sig udskifte af sin nevø Stevie Young på grund af helbredsproblemer.

Billetsalget til de forskellige datoer begynder onsdag den 16. december, mens billetterne til koncerten i Danmark bliver sat til salg fredag den 18. december.

Anmeldere hylder AC/DC og hagler Aarhus-arrangører ned

AC/DC optrådte senest i Danmark i sommer, da de spillede på Roskilde Dyrskueplads to uger efter Roskilde Festivalen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu