Legendarisk serie vender tilbage: Se traileren

torsdag d. 9. juli 2015 kl: 7. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Fra det nye år er agent Mulder og agent Scully tilbage på skærmen for at løse overnaturlige og paranormale mysterier i “The X Files”.

Fra det nye år er det igen tid til at løse overnaturlige og paranormale mysterier, når den ultra hypede sci-fi-serie “The X-Files” vender tilbage med helt nye afsnit.

Skuespilleren David Duchovny og skuespillerinden Gillian Anderson lader igen pistolen og trækker i glansrollerne som den dynamiske duo agent Mulder og agent Scully.

Den nye trailer er en montage af gamle klip fra sci-fi-serien, men viser også de første glimt af agent Mulder og agent Scully tilbage i aktion, hvor de gennemsøger et mørkt rum med lommelygterne fremme og pistolerne skarpladt.

– Jeg tror, at det, vi leder efter, er i “The X Files”. Jeg er mere sikker end nogensinde på, at sandheden er derinde, lyder det fra agent Mulder, hvortil agent Scully svarer:

– Jeg har hørt sandheden, Mulder. Nu ønsker jeg bare svarene.

Inden premieren på de længe ventede nye afsnit den 24. januar 2016, sender tv-kanalen Fox de foregående 201 afsnit af “The X-Files”. Hvis man som amerikansk tv-seer startede med pilotafsnittet tirsdag og ser et afsnit om dagen, er man således klar til de spritnye afsnit af sci-fi-serien.

“The X-Files” blev sendt fra 1993 til 2002, og ud over serien er der også lavet to spillefilm med samme setup og skuespillere.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

Serien har vundet seks Golden Globe-statuetter og hele 16 eftertragtede Emmy-priser.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu