Lettet Lene Nystrøm: Godt det ikke er mig!

mandag d. 29. april 2013 kl: 14. 12 Af: Kendte.dk NY
 
Aqua Lene hærgede hitlisterne for 15 år siden. Foto: Wikipedia

Aqua med Lene Nystrøm i front hærgede hitlisterne for 15 år siden. Foto: Wikipedia

 

Det er lang tid siden det dansk/norske popfænomen Aqua var på toppen af verden. Forsangeren i gruppen med de udødelige klassikere som Barbie Girl og Dr. Jones, Lene Nystrøm, savner ikke de vilde VIP-dage.

Dansk meganavn spiller på Grøn

Da Lene Nystrøm ved et tilfælde for nylig endte med at bo på samme hotel som en af verdens pt største popnavne, Justin Bieber, satte det hurtigt nogle tanker i gang om berømmelsens pris for den smukke norske sangerinde.

På hotel The Thief i Oslo oplevede hun hvordan hotellet blev omringet og belejret af teenagestjernens mange unge skrigende fans og det fremkaldte denne reaktion fra den tidligere Aqua-babe:

– Jeg stod bare og tænkte: “I’m so happy, it’s not me!” (jeg er glad for det ikke er mig, red). Udtalte hun til Se og Hør da hun blev fanget i Parken til sidste uges Justin Bieber koncert.

Her var hun mødt op sammen med sine to børn og sin mand Søren Rasted, der også er tidligere Aqua medlem og som var en af hoved arkitekterne bag gruppens mange hits.

En helt almindelig person

Lene Nystrøm fortsætter:

– Det var jo sådan for os dengang. Vi var i mange lande, hvor det var på samme måde for os, som det er for ham nu. Så det var egentlig ret sjovt at stå og se det udefra som en helt almindelig person. Men jeg er meget glad for, at jeg har fået mit liv tilbage, sagde den 39-årige sangerinde med et smil på læben.

De gik fra hinanden i 2017

 

Kilde: Se og Hør

Del din kommentar

Forsiden lige nu