Lever i sin egen lille verden

tirsdag d. 28. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears undgår mere og mere andre stjerner og fans. Om det er stjernenykker eller noget andet der trykker, vides ikke. Gang på gang hører man om, at Britneys bodyguards holder alt og alle væk fra popdivaen. Og nu er det sket igen, denne gang er det bare værre.

Nu er det ikke kun fans der skal holdes væk, nu er det også folk hun selv inviterer og andre stjerner. Britney inviterede til fest i Soho området i London, mange mødte op, men Britney ville ikke tale med dem. Gæsterne følte sig utilpas og uvelkomne. De havde endda fået at vide, at de ikke skulle komme i nærheden af Spears.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Duncan James fra Blue var blandt de inviterede, men da han kom hen til Britney, stoppede hendes bodyguards ham. det samme skete for medlemmerne af Busted, der fik at vide, at de skulle holde sig på afstand. Vidner udtaler, at Britney end ikke ville gå på toilet uden sit store følge. Desuden fik hun en VIP gæst smidt ud, da personen havde taget et billede af hende. Det virkede som om, at Britney levede i sin egen fantasiverden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu