Liam Gallaghers faderskabssag har gjort luften iskold

onsdag d. 31. juli 2013 kl: 18. 19 Af: Ritzau Fokus
 

Liam Gallagher ses her med hustruen, den tidligere All Saints-sangerinde Nicole Appleton, mens alt endnu var godt. Foto: Photo by Joel Ryan/Invision/AP / POLFOTO

Liam Gallagher og Nicole Appleton slås i retten efter utroskab

Den tidligere Oasis-forsanger Liam Gallaghers faderskabssag har gjort luften iskold mellem ham og konen.

Det er, hans karriere taget i betragtning, måske i virkeligheden overraskende, at han ikke er far til flere børn rundt omkring i verden.

Den tidligere Oasis-frontmand Liam Gallagher har i forvejen to børn med to forskellige kvinder.

I midten af juli kom det så frem, at han måske kan skrive endnu et barn på stamtræet. Den 39-årige amerikanske musikjournalist Liza Ghorbani påstår nemlig, at hendes datter bærer Gallaghers gener.

Og det har skabt en noget kompliceret situation i rock’n’roll’erens ægteskab med sangerinden Nicole Appleton, skriver magasinet Grazia.

Så kompliceret, at parret ifølge Gallaghers svigermor, Mary Appleton, ikke har talt sammen siden afsløringen.

– Liam har ikke gjort sig den ulejlighed at ringe til Nicole. Han ringede til hende, dagen før nyheden brød ud, og han har ikke været i kontakt siden. Hun kan ikke få fat på ham. Hun er fuldstændig ødelagt. Det her er overhovedet ikke den Liam, jeg kender, siger Mary Appleton.

Oasis: Genforening i sigte?

Som om det ikke var nok med et ukendt barn, så mener den tidligere All Saints-sangerinde, 38-årige Nicole Appleton, ifølge sin mor, at Liam Gallagher for tiden ser en helt anden kvinde, nemlig sangerens tidligere personlige assistent, Debbie Gwyther.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu