Lighthouse X livestreamer intimkoncert

tirsdag d. 19. april 2016 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Den 25. april giver Lighthouse X en helt særlig intimkoncert. Den bliver nemlig livestream’et, og alle kan se med hjemme i deres egne stuer – helt gratis. Undervejs kan publikum stille Melodi Grand Prix-vinderne spørgsmål, som de vil besvare live.

Til maj går det løs i Stockholm, når Eurovision Song Contest afholdes i den svenske hovedstad. De danske repræsentanter hedder Søren Bregendal, Johannes Nymark og Martin Skriver – også kendt som Lighthouse X – og de deltager med deres opløftende pophit, Soldiers of Love.

Inden Lighthouse X rejser til Sverige og deltager i det stort anlagte show, inviterer de til en ganske anderledes koncertoplevelse – nemlig en intimkoncert. Det er ikke hvilken som helst form for intimkoncert, for den vil nemlig blive livestreamet, hvormed alle kan se med hjemme i deres egne stuer – helt gratis.

Chok: Dansk popgruppe bliver opløst

En interaktiv oplevelse for publikum

Koncerten finder sted den 25. april kl. 20, og alle fans af bandet kan glæde sig til at opleve trioen spille sine mest populære numre i de helt særlige omgivelser. Koncerten kan opleves via dette link, og man skal tilmelde sig på forhånd for at få adgang: www.tinyurl.com/lhx-intim

Det bliver også en interaktiv oplevelse for publikum. Undervejs bliver det nemlig muligt at stille spørgsmål til Søren, Johannes og Martin, som de vil besvare live, ligesom Lighthouse X-medlemmerne vil fortælle både underholdende og rørende historier.

Grand Prix-vinder skal giftes: -Jeg friede i nattøj

Back to basics inden turen går til Stockholm

– Vi glæder os meget til at prøve kræfter med det her format, som jo er virkelig intimt og vidtfavnende på én gang, fortæller Søren Bregendal og fortsætter:

– Det bliver en spændende og udfordrende kontrast til den vilde Eurovision-optræden, som vi er i fuld gang med at forberede. Det bliver back to basics rent performancemæssigt, og det tror jeg er sundt for os. Og uanset hvilket format vi optræder i, er vores mission den samme – at gøre en positiv forskel gennem musikken, fordi vi har en oprigtig tro på, at musik kan forene mennesker på en måde, som ingen andre kommunikationsformer kan.

Del din kommentar

Forsiden lige nu