Lil’ Kim i fængsel

torsdag d. 29. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rapperen Lil’ Kim risikerer at komme i fængsel i ikke mindre end 35 år. Hun har nemlig deltaget i et skuddrama, og derefter har hun løjet om det. Kimberly Jones mødte i onsdags i retten, for at forklare hvad der skete ude foran radiostationen WQHT for tre år siden. Da hun blev afhørt for tre år siden løj hun om hvem der var med i skudepisoden fra sit eget slæng Junior MAFIA og slænget til Capone-N-Noreaga, og om hvad hun selv havde set.

Popikoner må aflyse koncert efter ulykke: 14 personer såret Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet

Anklagerne hævder at de har en film der viser, at Lil’ Kim så hele skudepisoden, og derefter forsvandt hun i en limousine sammen med nogle af de involverede mænd. Hun blev derfor tiltalt for konspiration, falsk ed, falsk vidneforklaring og for at have hindret efterforskningen.

Lil’ Kim kan få hele ti års fængsel udelukkende for at have hindret efterforskningen, og hvis hun bliver erkendt skyldig i alle punkter, så kan hun få 35 års fængsel. Hun bliver dog ved med at påstå, at hun er uskyldig i at have løjet. Hendes advokat udtaler også, at hun er blevet uretfærdig beskyldt og tiltalt, og at man kun har gjort det, fordi hun er et stort navn i musikindustrien. En livvagt der fulgte Lil’ Kim til radiostationen har indrømmet, at han havde et maskingevær med, som han skød med. Han risikerer dermed op til 13 års fængsel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu