Lilleprins charmerer sin fødselsdagsfotograf

lørdag d. 23. juli 2016 kl: 7. 38 Af: Ritzau Fokus

Prins George fylder tre år, og i en ny billedserie fra det britiske kongehus gør lilleprinsen alt, hvad han kan for at bedåre fotografen.

Det er tre år siden hertuginde Kate og prins William blev forældre for første gang. Fredag var det derfor prins Georges tre års fødselsdag, og det fejrede det britiske kongehus med en ny billedserie, som de deler på deres Facebook-side.

Lilleprinsen har for længst lært at bedåre fotograferne, som han blandt andet beviste, da han iført pyjamas og badekåbe hilste på præsident Obama på Kensington Palace.

Og på sine nye fødselsdagsbilleder gør han det altså igen. Haven omkring familiens hjem Anmer Hall i Norfolk danner rammerne om den lille fotosession, og her er der fuld fart på prins George.

Folk er rasende på kongelig familie: Fik lille prins virkelig lov til dette?

Han både leger i solskinsvejret, gynger med bare tæer og tilbyder familiens hund Lupo en smagsprøve på sin is, og det gjorde fotografens job nemt.

– Jeg nød virkelig at tage disse fotografier af prins George. Det var meget afslappet og en hyggelig atmosfære. Jeg er beæret over, at kongehuset har valgt at dele billederne med offentligheden for at markere hans tre års fødselsdag, fortæller fotografen Matt Porteous.

Derfor bliver 2019 et helt specielt år for ung prinsesse

Se billederne øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu