Lina Rafn: – Jeg vælger min familie

mandag d. 11. april 2016 kl: 18. 58 Af: Ritzau Fokus

Sangerinden fra duoen Infernal er klar til at sælge sin musik til andre kunstnere, så hun kan fokusere på sin familie.

Lina Rafn åbner op for at sælge sin musik, så hun kan bruge tid med sin familie.

Lina Rafn åbner op for at sælge sin musik, så hun kan bruge tid med sin familie. Foto: Unger Anthon/free

Det var en hemmelighedsfuld Lina Rafn, der trådte ud på den røde løber til årets Zulu Awards. Hun havde nemlig sammen med sin Infernal-makker Paw Lagermann modtaget et helt særligt telefonopkald.

– Vi fik besked fra vores pladeselskab, at når en bestemt person ringede fra et udenlandsk nummer, så var det vigtigt, at vi tog telefonen. Jeg ville ønske, at jeg kunne sætte navn på, men det er stadig hemmeligt, siger Lina Rafn til Fokus.

Nedtur live på TV: Ingen vil se Sanne

Den mystiske, udenlandske person ringede til Lina og Paw for at tale om et nummer, Infernal har lavet, som den ukendte kunstner gerne ville arbejde sammen med dem om – og det skabte glæde i den danske ende at røret.

– Der begynder virkelig at ske ting i mit faglige liv. Vi arbejder på at lave en masse spændende ting, også for andre, siger den tidligere X Factor-dommer, der til sommer har 20 års jubilæum med bandet Infernal.

Et dilemma følger med jubilæet

Med jubilæet følger også et dilemma: Bandet skal vælge mellem at sælge deres musik til store internationale kunstnere og lave deres egen musik.

Og hvad vælger man så?

– For ti år siden havde jeg sagt: “Fuck alle jer andre, der er ikke nogen, der er en federe artist end mig”, men jeg har jo ikke tænkt mig at forlade mit barn og mand og rejse verden rundt, som vi gjorde engang, siger den 39-årige sangerinde.

Hun har været gift med sin mand, Kasper Pertho, i 17 år, og sammen har parret en datter på seks år, der skal starte i skole til sommer.

Vil være hjemme hos familien

Lina Rafn har valgt, at hun gerne vil være hjemme hos familien, og derfor er hun åben over for at sælge nogle af hendes ting til andre artister.

– Der er sådan en ro over det. Det er superfedt at komme ud at spille både i udlandet og i Danmark, men det behøver ikke være hele tiden, siger hun.

Lina Rafn slår et slag for kurverne

– Jeg kan godt lide at sidde i studiet, og hvis det hele skulle handle om interviews, musikvideoer, fotosessions, så er der ikke tid til at fordybe sig. Jeg har valgt det kreative, og så må jeg være mindre superstjerne, erkender Rafn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu