Lina Rafn: Måske var jeg overmodig

tirsdag d. 17. februar 2015 kl: 12. 57 Af: Ritzau Fokus
 
Lina Rafn var fredag i en svær position, da hun skulle vælge, hvem af hendes to deltagere, der skulle sendes ud af X Factor 2015. Valget faldt på Nanni, så Jógvan har stadig en chance i konkurrencen.

Lina Rafn var fredag i en svær position, da hun skulle vælge, hvem af hendes to deltagere, der skulle sendes ud af X Factor 2015. Valget faldt på Nanni, så Jógvan har stadig en chance i konkurrencen. Foto: Mogens Flindt/free

Jógvan manglede nærvær i sidste fredags udgave af X Factor. Det skal der nu rettes op på.

Med to af hendes egne deltagere i farezonen i sidste runde, er det en fokuseret Lina Rafn, der for alt i verden vil undgå samme scenarie fredag.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Derfor bliver der nu skåret ind til benet, så publikum kan mærke solisterne.

– Jógvan skal ikke gemmes bag et instrument. Det bliver et meget nøgent arrangement, så han ikke drukner på samme måde som sidst, siger Lina og tilføjer, at hun måske var for modig i sit sidste setup af Jógvan.

Men det har ikke været helt nemt at finde den perfekte sang til den færøske sanger, når kategorien på fredag er sange, der har været nomineret til årets sang i US Grammy.

De to førstevalg blev nemlig snuppet foran næsen på dem af Thomas Blachman og grupperne, men alligevel er Lina Rafn tilfreds med det endelige sangvalg.

– Jeg er glad for det, det er endt med, og jeg tror, det er det rigtige for Jógvan, siger hun.

Så nu er hun med sine deltagere gået i træningslejr for at formidle nærvær i sangene, og det er lidt af en kunst, fortæller den erfarne coach.

– Sophia har ligesom fundet sin vej ind i det, og nu er mit job at finde ud af, hvordan Jógvan finder derhen, så han kan få den glæde, det er at mærke, at man kan generere magi, siger Lina, der har stor tiltro til, at Jógvan kan klare opgaven.

– Selvom den sang, vi har valgt, er et farligt valg, mener jeg, at han kan bære det. Han er helt igennem musikalsk, og det er et kæmpe tab, hvis han ryger ud, siger Lina.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

Lina har i kategorien solister over 23 Jógvan og Sophia tilbage. Thomas Blachman og Remee har alle deres deltagere tilbage i konkurrencen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu