Lindsay led af bulimi

torsdag d. 5. januar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lindsay Lohan indrømmer bulimi og stoffer. Et interview i den nye udgave af Vanity Fair er kommet på gaden i USA, og interviewet er mildest talt chokerende. I interviewet indrømmer Lindsay Lohan, at hun har lidt af bulimi, at hun har prøvet at tage stoffer, og at hun har haft et nervøst sammenbrud. Lohan, der poserer topløs i bladet, indrømmer: ”Jeg gjorde mig selv syg. Jeg var syg, og folk satte sig ned sammen med mig og fortalte mig, at jeg ville dø, hvis jeg ikke begyndte at passe på mig selv.” Hun fortæller, at hun havde bulimi for ikke mindre end otte måneder siden, selvom hun sidste år benægtede at lide af spiseforstyrrelser. Hun fandt ud af, at hun havde et problem, da hun var med i Saturday Night Live i maj måned 2005.

Caroline Wozniacki er blevet faster

”Jeg så programmet efter at jeg havde været med i det. Mine arme var ulækre. Jeg havde ikke nogen arme. Jeg vidste jeg havde et problem, men jeg kunne ikke indrømme det,” fortæller Lohan. Lindsay indrømmer også, at hun har været på stoffer, en lille smule. Hun nægtede dog at fortælle, om stofferne også inkluderede kokain. Hun siger, at det er et ømt emne, men at hun har fået det ud af sit system nu.

Del din kommentar

Forsiden lige nu