Lindsay Lohan hjemme igen

mandag d. 19. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespillerinden Lindsay Lohan er nu færdig med behandlingen for sin afhængighed af alkohol og stoffer. Eller hvad det nu var, hun var afhængig af – for det har hun nemlig aldrig udtalt sig konkret om. Men nu har hun det i hvert fald så godt, at hun ikke længere behøver at være indlagt på afvænningsklinikken Wonderland, men kan nøjes med at møde op til ambulant behandling på stedet.

Xander: -Jeg har rystet det hårde af mig

Lohan lod sig indlægge den 18. januar i år, efter at der længe havde gået rygter om hende – dels at hun var vanskelig at arbejde sammen med, dels at hun virkelig havde store personlige problemer. Hendes ophold på klinikken blev da heller ikke problemfrit, idet der flere gange var klager over, at skuespillerinden fik særbehandling og ikke tog sine problemer alvorligt, hvilket var til stor gene og frustration for de øvrige patienter, hvoraf flere forlod stedet i utide i protest mod skuespillerindens eskapader.

Men nu er Lindsay altså tilsyneladende så rask, at hun har forladt klinikken, og hvordan det så kommer til at gå den unge skuespillerinde, kan kun tiden vise. Men hun har udtalt, at hun vil passe bedre på sig selv i fremtiden og ikke have helt så meget fart på karrieren, og måske kan det hjælpe.

Del din kommentar

Forsiden lige nu