Lindsay sender mail i raseri

mandag d. 7. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lindsay Lohan er rasende over paparazzi. Lindsay Lohan er så rasende over paparazzi, at hun har sendt en e-mail til sladdertanten Perez Hilton, hvor hun forklarer alle sine frustrationer. ”Jeg så 3 børn der næsten blev slået af paparazzi. Jeg har aldrig i mit haft sådan en oplevelse med paparazzi. Jeg lyver ikke. Jeg er oprørt, jeg kan ikke trække vejret, jeg er nervøs og ked af det,” skriver Lohan. Lohan spiste på The Ivy da det skete, og en kilde, der spiste samme sted udtaler, at det hun taler om er, at paparazzi bad nogle unge piger om at trække sig tilbage, da der ville opstå en masse postyr, når Lohan skulle forlade restauranten.

”Da jeg modtog det var jeg virkelig bekymret. Jeg tænkte, bare det nu ikke var en bilulykke mere, det er det sidste hun har brug for nu. Det her var Lohans måde at komme ud med de sidste to ugers frustrationer på. Hun har ikke udtalt sig om alt det der er sket før i går,” udtaler Hilton. Den eneste der har udtalt sig, er Lohans mor, da Lohan blev beskyldt for at feste for meget, hvilket gik ud over indspilningerne til hendes nye film.

Hollywood-ikon fylder 101 år: Er stadig frisk

”Det er langt ude hvad de skide mennesker gør mod mig. Ligesom menneskerne i mit liv som jeg arbejder for eller med. Det er vulgært, og jeg har ondt af mig selv. Og enhver der føler at de skal dømme mig i fremtiden eller med henblik på fortiden, de kan jo bare tage et kig på de optagelser de har taget af mig, mens de invaderer min fridag, som jeg heller ikke har længere,” skriver Lohan. Hendes e-mail kan læses på www.perezhilton.com.

Del din kommentar

Forsiden lige nu