Lindsay spiser normalt

fredag d. 17. juni 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 18-årige Lindsay Lohan afviser, at hun lider af spiseforstyrrelser. Efter at hun har tabt sig, har der været mange spekulationer om, at hun havde problemer, men selv siger hun, at hun har et sundt forhold til mad: ”Jeg har sunde madvaner og spiser meget. Jeg føler ikke noget pres på mig om, at jeg skal være tynd. Faktisk har jeg aldrig været blandt dem, som ikke spiser”, siger hun.

Selvom hun spiser normalt, så indrømmer hun, at hun går meget op i sit udseende: ”Jeg bekymrer mig altid om, hvordan jeg tager mig ud, hvordan mine ben ser ud, mine fregner og mit hår. Hvis jeg har en bums, freaker jeg ud”, fortæller hun.

Kronprinsen klar til at køre på den store klinge

Lindsay afslører også, at hendes kvindelige forbillede er Jennifer Aniston og de mandlige stjerner, som hun helst ville date er Johnny Depp og Ashton Kutcher. Desværre er de begge to optagede, beklager hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu