Line Kruse: Kan ikke klare faste pladser

søndag d. 14. februar 2016 kl: 12. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Line Kruse gør oprør mod faste spisetider. Foto: Facebook

Line Kruse gør oprør mod faste spisetider. Foto: Facebook

Hjemme hos Line Kruse spiser de ikke på samme tid hver aften. De sidder heller ikke ved faste pladser. Nu rykker familien til LA for at prøve noget nyt

– Jeg kan simpelthen ikke have de der faste pladser i mit system, siger Line Kruse i denne uge til Ugebladet Søndag.

Martin Sheen fylder i dag 72 år

Skuespilleren er højaktuel i tv-serien Bedrag, og inden længe rykker hun teltpælene og familien op og flytter til Los Angeles.

– Det var 100 procent mit projekt og mit ønske om at flytte til et land med en anden kultur og give min familie den oplevelse.

Det der med faste arbejdstider er heller ikke noget, Line Kruse er ret begejstret for, og så passer jobbet som skuespiller rigtig fint. Nogle dage møder hun klokken fem om morgenen – andre dage klokken 17.00.

– Jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg ikke har faste arbejdstider, og at jeg ikke ved, hvad jeg skal om to måneder. Det betyder også, at min mand og jeg tit kan spise frokost sammen, så vi ses givetvis mere uden børn end alle mulige andre par.

Del din kommentar

Forsiden lige nu