Linkin Park i brev til forsanger: -Vores hjerter er knuste

tirsdag d. 25. juli 2017 kl: 10. 37 Af: Ritzau Fokus

Bandmedlemmerne i Linkin Park hylder og mindes nu afdøde Chester Bennington i et åbent brev på Facebook.

Sangeren Chester Benningtons død har sendt en bølge af sorg og chok gennem det amerikanske band Linkin Park.

På Facebook delte det sorgramte band mandag aften dansk tid et åbent brev til dets nu tidligere forsanger.

Begræder dødsfaldet

I brevet begræder Linkin Park Chester Benningtons død, mens bandet også hylder den kendte frontfigur for alt det, han lærte dem.

– Vores hjerter er knuste. Chokbølgerne af sorg og benægtelse går stadig gennem vores familie, mens vi får greb om, hvad der er sket, skriver bandet i brevet, der er adresseret til Chester Bennington.

– Du har rørt så mange liv. Måske endnu flere, end du var klar over. De seneste dage har vi set en udgydelse af kærlighed og støtte – både i offentligheden og privat – fra hele verden, fortsætter bandmedlemmerne.

Chester Bennington var gift med modellen Talinda Ann Bentley, som han fik tre børn med. Den afdøde Linkin Park-forsanger havde desuden tre børn fra tidligere forhold.

Familien glad for støtten

Ifølge bandet sætter familien stor pris på den store støtte, den har modtaget, efter at nyheden om dødsfaldet kom frem.

– Talinda og familien sætter pris på det og ønsker at verden ved, at du var den bedste mand, søn og far. Familien vil aldrig blive hel uden dig, skriver Linkin Park.

I det åbne brev mindes bandmedlemmerne sangeren for alle hans gode kvaliteter, de hylder ham for at tale åbent om de dæmoner, der plagede ham, og de takker også Chester Bennington for den rolle, han spillede i deres liv.

– Vores kærlighed for at lave og optræde med musik er uudslukkelig. Mens vi ikke ved, hvor fremtiden vil tage os, ved vi, at hvert af vores liv blev gjort bedre af dig. Tak for den gave. Vi elsker dig, og vi savner dig så meget, skriver de i Facebook-opslaget.

Fundet død i sit hjem

Den 41-årige sanger blev fundet død i sit hjem nær Los Angeles torsdag den 20. juli.

Kort tid efter at nyheden kom frem, bekræftede bandmedlemmet Mike Shinoda dødsfaldet i en kortfattet og sorgfuld besked på Twitter.

– Chokeret og sønderknust, men det er sandt. En officiel udtalelse vil komme, så snart vi har en, skrev han torsdag aften.

Forsangeren døde, en uge før bandet skulle indlede den amerikanske del af deres turné med en koncert 27. juli i Mansfield, Massachusetts.

Efterfølgende har bandet aflyst verdensturnéen.

Se den rørende opdatering her:

Dear Chester,Our hearts are broken. The shockwaves of grief and denial are still sweeping through our family as we…

Opslået af Linkin Park på 24. juli 2017

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu