Linse beroliger danskere: Moppers hund er i gode hænder

lørdag d. 26. november 2016 kl: 13. 09 Af: Ritzau Fokus

Linse Kessler beroliger Moppers mange fans med, at hunden Tanja har fået et godt hjem efter moderens død.

Mandag aften mistede realitystjernen Linse Kessler og hendes bror, bokseren Mikkel Kessler, deres mor Ann Patricia Christiansen, bedre kendt som Mopper, til en alvorlig sygdom.

Siden da er det væltet ind med kondolencer fra danskere, der er blevet berørt af den 78-årige Moppers pludselige død.

Bekymrede fans

Men det er ikke de eneste beskeder, Linse Kessler har modtaget i den forgangne uge.

Mange bekymrede fans af Bryggen-familien har efterlyst et svar på, hvad der er blevet at Moppers hund, Tanja, efter hendes bortgang.

Beroligende opdatering

Derfor har Linse Kessler følt sig forpligtet til at skrive en beroligende opdatering om Tanjas situation på det sociale medie Instagram.

– Rigtig mange spørger til Moppers hundepige Tanja, og jeg kan med glæde fortælle, at hun er i de allerbedste hænder og omgivelser, forsikrer Linse Kessler i opslaget.

Siden Mopper blev ramt af sygdom for et halvt år siden, har Linse Kessler taget sig godt af Tanja, da moderen ikke længere havde kræfterne til at passe hende.

Men hunden savnede sin ejer.

– Så snart vi kom ud på gaden, havde hun kun én ting i hovedet: Hjem til Mopper, og hun stak faktisk af og løb hjem til Moppers opgang, skriver reality-stjernen i opslaget.

Nyt hjem langt fra Bryggen

Derfor besluttede Linse Kessler, at Tanja skulle have et nyt hjem langt fra Moppers lejlighed på Islands Brygge i København.

– Det var synd for hende og mega stressende, så mine to vidunderlige venner og deres datter tilbød straks, at hun flyttede ud til dem på landet. Så Tanja-musen lever det fede liv, skriver Linse Kessler.

Linse opfylder Lebbe Lones store ønske

Læs hele Linse Kesslers Instagram-opslag her:

Rigtig mange spørger til Mopper's hundepige Tanja, og jeg kan med glæde fortælle at hun er i de allerbedste hænder og omgivelser ❤️ <3 Da Mopper blev konstateret syg for 6 mdr siden, var det allerede begyndt at halte med gåture og i det hele taget overskud, Tanja flyttede hjem til mig og mine rødder, og hjemme gik det supergodt, men så snart vi kom på gaden, havde hun kun EN ting i hovedet, HJEM TIL MOPPER, og hun stak faktisk af og løb hjem til Mopper's opgang. Det var synd for hende og mega stressende, så mine 2 vidunderlige venner og deres datter, tilbød straks at hun flyttede op til dem på landet ❤️ <3 Så Tanjamusen lever det fede liv, med 4 hunde, 5 katte, 30 høns og 2 Påfugle 😀 🙂 Og det allerskønneste er, at der blir hun resten af sit liv ❤️❤️❤️ #allehundefortjenerdetbedste

A photo posted by Linse Kessler (@linsekessler100procent) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu