Tapre Linse: -Jeg er ulykkelig

onsdag d. 23. november 2016 kl: 8. 04 Af: Ritzau Fokus

Tv-personligheden mistede sin højtelskede mor, den folkekære Brygge-stjerne Mopper, mandag. Hun blev 78 år.

Omgivet af sine nærmeste afgik den folkekære tv-personlighed Ann-Patricia “Mopper” Christiansen ved døden mandag aften. Hun blev 78 år gammel.

Moppers død har efterladt familie og fans samt kendte danskere i dyb sorg. Over 200.000 har reageret på dødsfaldet på de sociale medier, og tusindvis har sendt kondolencer til søskendeparret og resten af familien fra Bryggen.

Linse Kessler oplyste om Moppers død ved at dele et billede af hendes hånd i sin.

Linse tynget af sorg

Tynget af sorg oplyser hun i en ny opdatering på Facebook, at hun må aflyse sit populære talkshow onsdag.

– Tidligere på dagen i dag (tirsdag, red.) var jeg cool med stadig at afholde showet, men jeg må desværre kaste håndklædet. Jeg er simpelthen for ulykkelig til at kunne gennemføre. Det gør sgu for ondt indeni, skriver Linse Kessler, der blev kaldt Nogge af sin mor.

Se Diddes geniale reaktion på Geggos bryllup

– Mopper sagde under sit sygdomsforløb, når jeg spurgte hende, om hun var ok med, at jeg tog afsted: “The show must go on, Nogge” (Showet må gå videre, red.), og ja mor, det er rigtigt, men nu må Nogge snuppe et par dage, skriver Linse Kessler, der får masser af opbakning fra sine følgere.

Sygdom oplyst på pressemøde

I september oplyste Linse Kessler under et pressemøde, i anledning af premieren på den 10. sæson af den super populære og prisvindende serie “Familien fra Bryggen“, at Mopper var alvorligt syg.

– I det hele taget er det svært at være uden Mopper og forestille sig, at Mopper slet ikke er her mere. Det er det værste, og det prøver jeg også at lade være med, for hvis vi er rigtig heldige – vi skal nok bruge et lille mirakel – så kan vi beholde hende, sagde hun til Ekstra Bladet.

Mopper var blandt andet kendt for sin store personlighed i sin spinkle statur, sin bramfrie facon og selvironi, sin porter på stamstedet Haraldsborg, sine elskede hunde Lulu, Pixie og Tanja og for kommentaren “jeg vil hjem”.

Bryggens højtelskede matriark vil efterlade et enormt tomrum hos familie og fans.

Linse mindedes Mopper

En hjerteknust Linse Kessler mindedes sin elskede Mopper tirsdag på Instagram.

– Vi ved, at hun har fred i sin krop nu, og vi savner hende allerede fuldkommen vanvittigt. Vi siger ikke farvel til hende, men på gensyn, for hun er bare taget i forvejen. MOPPER DU VAR/ER SÅ ELSKET, og vore hjerter er flået i stykker, men som vi altid har gjort, smiler, griner og hygger vi i din ånd, men vi græder altså også, selv om du ikke vil ha’ det.

Mopper blev født i England og har tidligere gået på kunstskole der, inden hun havnede i Danmark, hvor hun blev til sin død.

Ann-Patricia “Mopper” Christiansen efterlader sig tre børn, tre børnebørn – deriblandt tv-personligheden Stephanie “Geggo” Christiansen – og oldebarnet Alba Ann Salvarli, der har fået sit mellemnavn efter Mopper.


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu