Lionel Richie: Derfor adopterede jeg Nicole

fredag d. 4. september 2015 kl: 14. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Lionel Richie begyndte karrieren i bandet The Commodores, og har siden hittet med blandt andet “Hello” og “We Are the World”, som han skrev med Michael Jackson. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Den amerikanske sanger afslører, hvad der fik ham til at adopterede den dengang fireårige Nicole Richie.

Den legendariske sanger Lionel Richie har aldrig villet ud med, hvad der fik ham til at adoptere den dengang fireårige Nicole Richie, som siden har gjort en karriere ud af sit venskab med Paris Hilton. Men nu afslører den 66-årige stjerne, at han gjorde det for at hjælpe en ven – og at det egentlig kun var tænkt som en midlertidig løsning.

Verdensberømt musiker samler selv på kendis-autografer

– Jeg var til en Prince-koncert, og der stod der en lille fireårig pige midt på scenen og spillede på tamburin. Jeg gik om backstage, og jeg kendte moderen og faderen, som havde problemer med deres forhold, fortæller den Grammy-vindende sanger ifølge Bang Showbiz.

Lionel Richie tilbød, at pigen kunne bo hos ham, mens parret stadig var på turné. Når turnéen var overstået, kunne de finde ud af det hele.

– Der gik måske et år, og jeg faldt fuldstændig for denne her lille, søde pige. Og selvfølgelig var jeg efter så lang tid bare blevet til “far”, så jeg sagde “Okay, lad os adoptere hende”, husker Lionel Richie, som adopterede Nicole Richie sammen med sin kone, Brenda Harvey Richie.

Festivalkoncert booster crooners musiksalg

33-årige Nicole Richie blev berømt som realitystjerne, da hun deltog i tv-programmet “The Simple Life” med sin bedste veninde, Paris Hilton. Hun er siden blevet mode- og smykkedesigner.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu