Endnu et topnavn afsløret til Toppen af poppen

onsdag d. 18. april 2018 kl: 9. 44 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus
Lis Sørensen Toppen af Poppen
Lis Sørensen har tidligere måttet takke nej til at deltage i det populære underholdningsprogram, men nu er tiden inde, mener hun. Foto: Axel Schütt/Scanpix (Arkivfoto)

TV2 løfter onsdag sløret for endnu et af de navne, der skal deltage i "Toppen af poppen".

Den garvede sangerinde Lis Sørensen melder sig klar i rækken af danske musikere, der skal medvirke i den ottende sæson af tv-programmet “Toppen af poppen”.

Det skriver TV2.

Den 62-årige danske sangerinde har været en del af den danske musikbranche i mere end fire årtier, og det er heller ikke første gang, at TV2 har ringet og tilbudt hende en plads i programmet.

Toppen af poppen vender tilbage: Se alle de nye deltagere

– Jeg står her og smiler og kan næsten ikke holde op med at smile, fordi jeg er så spændt på det. Det er ikke, fordi jeg ikke ville før nu.

– Det er simpelthen, fordi det ikke har passet ind tidligere. Enten har jeg været i gang med et album eller haft for mange job, siger Lis Sørensen til TV2.

Hun slutter sig dermed til sangerinden Pernille Rosendahl og musiker Søren Sko, som tidligere på ugen er blevet annonceret som deltagere i det populære musikprogram.

Lis vil ud af sin komfortzone

Til TV2 fortæller Lis Sørensen, at hun er et sted i sit liv, hvor hun siger ja til nye ting, fordi hun gerne vil komme ud af sin komfortzone.

Optagelserne til den ottende sæson af “Toppen af poppen” starter i slutningen af april og strækker sig ind i maj.

Rockstjerne melder sig klar til Toppen af poppen

Programmet får premiere til efteråret.

Lis Sørensen står bag hits fra fire årtier – blandt andet “Tæt på ækvator“, “Mine øjne de skal se” og “Stille før storm“.

Del din kommentar

Forsiden lige nu