Lisa Nilsson laver cover version af Ace Of Base på nyt album

onsdag d. 16. december 2015 kl: 8. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Svensk stjerne-sanger fejrer sit jubilæum i Danmark

Danmark elsker Lisa Nilsson. Sådan har det været lige siden hun lavede titelsangen til filmen ”En Kort En Lang” og ikke mindst hittet ”Varje gång jag ser dig” fra albummet “Himlen runt hörnet”, der udkom tilbage i 1992.

Nu kommer der lidt af en godbid for de danske fans. Albummet ”Ingen Gör Det Bättra” indeholder hele 21 sange med features fra blandt andet Joakim Berg (Kent), Erik Söderlind, Bjørn Eidsvåg og danske Poul Krebs, sange fra den svenske Toppen af Poppen samt unreleased sange.

På ”Ingen Gör Det Bättre” kan man også finde en cover version af Ace of Base’s ”The Sign” der på svensk er blevet til ”När kärleken tar slut”. Den stammer fra den svenske version af Toppen Af Poppen, der – med samlet over 5 millioner streams på Spotify – har været en stor succes for Lisa Nilsson.

Dagens fødselar: Lisa Nilsson

Albummet udgives på CD den 26. december og digitalt den 1. januar og kickstarter dermed et nyt år, der blandt andet bringer Lisa Nilsson til Danmark. Sidst Lisa Nilsson spillede i Danmark var i 2014 og i forbindelse med albummet ”Sånger Om Oss”.

Her spiller Lisa Nilsson

4. februar København, DR Koncerthuset
5. februar Greve, Portalen
6. februar Hørsholm, Trommen
11. februar Aarhus, Musikhuset, Store Sal
12. februar Aalborg, Musikkens Hus, Koncertsalen

Del din kommentar

Forsiden lige nu